Foto: Screenshot Youtube Hoop Hits Clips

Dosad neviđena situacija desila se na NBA parketima. Nedugo po završetku treće deonice evakuisana je čitava dvorana sa meča Memfis Grizlisa i Milvoki Baksa.

PROČITAJTE JOŠ

U jednom trenutku upalio se protivpožarni alarm, a svetla su počela da trepere.

Odlučeno je da svi ekspresno napuste dvoranu, pa su igrači najpre sprovedeni do svlačionica, a onda i van dvorane, dok su navijači odmah upućeni do izlaza.

Sve je pauzirano kada se upalila prskalica na mestu gde nije bilo dozvoljeno sedenje.

Najpre je poručeno da niko ne sme da se vrati u dvoranu sledećih sat vremena, ali na kraju meč nije nastavljen. NBA je donela odluku da je nakon duge pauze bolje ne nastaviti susret.

Po poslednjim informacijama nije bilo opasnosti ni po koga, ali je zbog protokola morala da bude pozvana vatrogasna služba.

I pre nego što je utakmica i zvanično otkazana košarkaši Baksa su se već presvukli i večerali sa očiglednom namerom da se ne vraćaju na teren.

Sten van Gandi, legendarni trener i košarkaški analitičar, poručio je da je posle svih sezona u NBA ligi i koledž košarci ovo doživeo po prvi put. Pojasnio je da je isprva osetio dim, ali da je moguće da su ga čula prevarila zbog toga što se aktivirao alarm.

Do tog momenta je najbolji bio Dža Morant sa 27 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Čikago je savladao Klivlend ubedljivo sa 135:91, a Zek Lavin je prikazao sjajnu partiju. Pogodio je devet od 14 šuteva i stigao do 25 poena u 24 minuta uz nekoliko sjajnih zakucavanja. Aleks Karuzo je debitovao u dresu Čikaga, postigao je 10 poena i dodao 10 asistencija za samo 20 minuta.

Nikola Vučević, crnogorski centar, završio je susret sa 10 poena, devet skokova i četiri asistencije. U Klivlendu je najefikasniji bio Kolin Sekston sa 14 poena za 23 minuta.

NBA predsezona, sreda

Njujork – Indijana 125:104

Čikago – Klivlend 131:95

Hjuston – Vašington 125:119

Memfis – Milvoki 87:77 prekinuto

BONUS VIDEO Slavlje navijača Milvokija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar