EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Ne ide dobro timu iz Ljubljane ove sezone

Iskusni trener Simone Pjaniđani na izlaznim je vratima Cedevita Olimpije a klub je na društvenim mrežama objavio da neće biti prisutan na utakmici protiv Mege u nedelju od 12 sati u Beogradu.

Razlog je navodno zdravstvene priorde, ali Pjaniđani će verovatno napustiti Cedevitu nakon loših rezultata ove sezone, pre svega u Evrokupu.

PROČITAJTE JOŠ:

Cedevita Olimpija ima devet pobeda i četiri poraza nakon prve polovine sezone u ABA ligi, ali u Evrokupu nakon 13 utakmica ne zna za trijumf.

Navodno, u toku su pregovori o prekidu saradnje, a potencijalni naslednik Pjaniđanija je slovenački stručnjak Zoran Martič, koji je ranije već sedeo na klupi Ljubljančana i kao prvi trener i kao asistent.

Odlazak Pjaniđanija, mogao bi da znači i povratak u tim Zorana Dragića, koji je od starta sezone, po odluci Italijana, bio van tima, iako je sve vreme na platnom spisku kluba.

Iako je sportski direktor kluba Davor Užbinec protekle nedelje rekao da klub i dalje ima poverenja u Pjaniđanija, rezultatski fijasko u Evrokupu preokrenuo je stav uprave.

Pjaniđani je sa klubom imao potpisan ugovor na tri sezone vredan milion evra. Italijan je letos preuzeo ekipu, ali očigledno neće još dugo biti u Ljubljani.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar