Foto EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Komplikacije, ali se očekuje da sve uskoro bude završeno

Srpski košarkaš Nemanja Nedović blizu je prelaska u Crvenu zvezdu, ali Panatinaikos ne želi da ga pusti za džabe.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, rukovodstvo grčkog kluba oglasilo se povodom prekida saradnje sa Nedovićem.

„Panatinaikos je sa Nemanjom imao dogovor da će se saradnja automatski produžiti na još jednu sezonu ukoliko on odigra 28 od 34 evroligaške utakmice. Međutim, prvenstvo je skraćeno zbog izbacivanja tri ruska tima, pa je u Evroligi Nemanja odigrao 26 od 32 utakmice, što je isti procenat. Agent Miško Ražnatović, koji predstavlja Nedovića, insistira na činjenici da nema osnova za automatsko produženja ugovora sa igračem prema kojem se Panatinaikos ponašao veoma korektno u teškim situacijama“, izjavio je za „bwinSPORT“ Dimitris Kontos, direktor za komunikacije u Panatinaikosu.

On je dodao da će Nedović u Zvezdi dobiti trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra, a da toliko PAO ne želi da mu da.

„PAO ne želi da ulazi u sudski proces sa igračem jer ne želi da naš košarkaš bude nezadovoljan. Osim toga, ne želimo da mu ponudimo trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra, koliko će dobiti u Zvezdi prema informacijama koje smo dobili. Nemanja može da bude slobodan igrač za obeštećenje od 300 hiljada evra jer nije odigrao 28 utakmica“, kazao je čelnik Panatinaikosa.

Nedović je protekle sezone imao 14,3 poena uz 3,2 asistencije po meču, a u Zvezdu bi mogao da se vrati nakon punih 10 godina.

Osim za PAO i crveno-bele nastupao je i za Lijetuvos Ritas, Golden Stejt Voriorse, NBDL ekipu Santa Kruz Voriorsa, Valensiju, Unikahu i Armani.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde pevaju ubijenom Marku Ivkoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar