Nemanja Nedović
Nemanja Nedović; Foto: Screenshot Instagram Nemanja Nedovic

Panatinaikos slavio je protiv Lavrija sa 102:83, ali je na tom meču ostao bez udarne igle Nemanju Nedovića.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski bek igra u sjajnoj formi, pa je protiv rivala do tog momenta već postigao 15 poena, te upisao i sedam asistencija.

Ipak, onda je usledio trenutak koji je razljutio srpkog košarkaša.

Mladi Aleksandros Nikolaidis (19) prišao je preblizu našeg asa i faulirao ga je u trentuku dok je Nedović već bio u vazduhu. Poremetio mu je doskok i naterao ga je da se prizemlji na njegovu nogu.

„Upravo sam video snimak. Ako kasniš i dolaziš šuteru sa njegove strane, nemaš šta da tražiš u blizu njegovog tela, odj*** i jer kasniš i ne možeš ništa da uradiš povodom toga“, napisao je Nedović uz fotografiju sporne situacije.

Nakon toga je odlučio da odgovori korisnicima koji su pokušali da odbrane rivala pominjući njegove godine.

Ne zanima me ko je defanzivac i koliko godina ima, jednostavno to ne radiš. Da, dešava se, ali nije moglo i nije trebalo da se desi ovako. Kraj priče“, rekao je srpski bek koji je sredinom poslednje četvrtine i napustio igru.

Još uvek nema informacija kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Na društvenim mrežama su korisnici objavljivali da je ovaj mladić zapravo igrač Olimpijakosa, kom je Nedović presudio sjajnom trojkom u derbiju.

„Pre svega, nisam imao predstavu da je klinac Olimpijakosov igrač, tek sam to saznao. Kao drugo, ako od ovoga pravite nešto što ima veze sa rivalstvom Panatinaikosa i Olimpijakosa, onda vam je koeficijent inteligencije ispod nule i nema poente raspravljati se s vama. Kao treće, ne optužujem nikoga. Zato kažem da mi nije bitno ko je defanzivac, naravno da nije hteo da urati do namerno. Sudije moraju da rade bolji posao i igrači moraju da budu bezbedniji, da se ovakve stvari ne bi događale. Laku noć i ne budite glupi“, istakao je Nedović.

BONUS VIDEO Nemanja Nedović je komšija Novaka Đokovića na Pavlovačkom jezeru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar