Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Pamtiće po lepom period u Atini uprkos ne tako divnom rastanku

Srpski košarkaš Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa prvi put po odlasku iz Atine i povratku u Crvenu zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedović je na Instagram okačio poruku za navijače, jer se sa čelnicima kluba nije rastao u najboljim odnosima.

„Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu. Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome. Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cele ove situacije. Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronadu bolje rešenje“, napisao je Nedović na Instagramu i dodao:

„Kada čujem reč `ucena` u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osetim mučninu u stomaku. Ali bilo kako bilo, neću pokušavati da ovo tumačim na svoj način jer bi to samo bacilo senku na prelepe dve godine i sva prijateljstva koja sam stekao u Atini. Još jednom, hvala vam iz sveg srca, uvek ćete biti deo moje porodice i videćemo se uskoro. Jednom zeleni, uvek zeleni“, završio je Nedović.

Iskusni bek karijeru je počeo u Zvezdi, a nastupao je za Lijetuvos Ritas, Golden Stejt, Valensiju, Unikahu, Olimpiju iz Milana i Panatinaikos.

Nedović je i zvanično postao prvo pojačanje crveno-belih ovog leta.

BONUS VIDEO Nemanja Nedović je komšija Novaka Đokovića na Pavlovačkom jezeru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar