Nemanja Nedović
Nemanja Nedović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović pokazao je koliko ne može da dočeka finale ABA lige.

Zvezda čeka pobednika polufinalnog okršaja Partizana i Cedevita Olimpije, a crno-beli će, posle četvrtfinalne serije sa Studentskim centrom na tri meča, i ovu u polufinalu igrati do tri.

PROČITAJTE JOŠ:

Cedevita Olimpija je savladala ekipu Željka Obradovića u utorak uveče sa 95:83, pa će u majstorici srpski klub tražiti reprizu finala.

I dok su košarkaši i Zvezde i Partizana u prvom delu sezone često imali primedbe na žestok ritam i mnogo mečeva, a sada se taj raspored proredio. Upravo zato Nedović je objavio fotografiju dečaka koji se dosađuje na plaži dok čeka.

„Čekajući finale“, napisao je Nedović, čija je ekipa nešto lakše došla do finala, prvo sa dve pobede protiv Zadra, a onda i sa dva trijumfa protiv Budućnosti.

Foto: Printscreen Instagram / Nemanja Nedovic

Kada je reč o Partizanu, danak je kod crno-belih uzelo učešće u dugoj evroligaškoj sezoni, gde su bili na pragu Fajnal-fora, ali su ipak izgubili u petoj utakmici Top 8 faze od kasnijeg šampiona Real Madrida.

Zvezda i Partizan bi se ovog puta sastali u reprizi prošlogodišnjeg finala regionalnog takmičenja u kom je Zvezda slavila u majstorici.

Naredni i odlučujući meč Partizana i Cedevita Olimpije je 6. juna od 19 časova u Beogradu. Zvezda je svoj poslednji meč odigrala još 23. maja.

BONUS VIDEO: Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar