Nemanja Bjelica
Nemanja Bjelica; Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu)

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa doživeli su poraz u meču protiv ekipe Nju Orleans Pelikansa rezultatom 101:96.

PROČITAJTE JOŠ

Ekipa Golden Stejta bila je pilično oslabljena, jer zbog povreda nisu igrali Stef Kari i Drejmond Grin, a solidan meč je odigrao Nemanja Bjelcia koji za 21 minut na terenu ubacio devet poena uz dva skoka i jednu asistenciju.

Bjelica je iz igre đutirao četiri od šest, ali to nije bilo dovoljno da ekipa preokrene zaostatak u kojem je konstantno bila u drugom poluvemenu. Najefikasniji je bio Vigins sa 21 poenom, 13 je ubacio Kuminga uz šest skokova, a dvocifreni su bili Li sa 12, Pul sa 11 i Mudi sa 10.

Najbolji igrač na terenu je bio Brendon Ingram koji je za Nju Orleans postigao 32 poena uz 11 skokova i šest asistencija. Najbolju podršku je imao od Harta koji je ubacio 14 poena uz šest skokova i Džonsa sa 13 poena i šest skokova.

Voriorsi su ovim porazom ostali korak za ekipom Finiksa Sansa sa kojom su delili prvo mesto Zapadne konferencije.

Finiks je bio bolji od Los Anđeles Klipersa rezultatom 106:89 uz sjajne partije Krisa Pola koji je imao tripl-dabla 14 poena 13 skokova i 10 asistencija, Kamerona Džonsona koji je postigao 24 poena i sedam skokova i Smita koji je ubacio 19 poena uz 14 skokova.

Kod Klipersa je najbolji bio Marksu Moris sa 26 poena i osam skokova.

U preostala dva susreta su Memfis Grizlisi savladali Detorit Pistonse sa 118:88 i Njujork Niksi bili bolji od Boston Seltiksa sa 108:105 trojkom Ar Džej Bereta uz zvuk sirene.

U klasiku NBA lige smo videli neverovatan obračun Evana Furnijea koji jpostigao 41 poena uz osam skokova i Džejsona Tejtuma koji je za Boston ubacio 36 poena uz šest skokova i devet asistencija.

NBA liga, rezultati

Njujork Niksi – Boston Seltiksi 108:105

Memfis Grizlisi – Detroit Pistonsi 118:88

Nju Orleans Pelikans – Golden Stejt Voriors 101:96

Finiks Sans – Los Anđeles Klipers 106:89

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar