RJ Barrett Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Smrt 19-godišnjeg Nejtana Bereta, mlađeg brata zvezde Toronto Reptorsa, Ar Džeja, izazvala je veliku tugu širom NBA lige, a poznati su i detalji tragedije koja je pogodila najjaču košarkašku ligu na svetu.

Ovaj 19-godišnji mladić nije krenuo putem starijeg brata koji je prva zvezda ekipe koju predvodi Darko Rajaković, već je odlučio da se umesto košarci, koju je igrao u srednjoj školi, posveti karijeri pilota.

PROČITAJTE JOŠ...

No, 15. februara stigla je tragična vest da je mladić preminuo, a novinar Majkl Grejndž je otkrio detalje:

„Nejtan je bio u školi gde se školovao za pilota. Razboleo se i nekoliko nedelja je bio u kući“, napisao je Grejndž, koji radi za portal Sportsnet gde prati Toronto Reptorse, čija deca su probližnih godina kao Ar Džej i Nejtan, dok njihove roditelje Rouvana i Kešu izuzetno dobro poznaje:

„Nije prošao petominutni razgovor koji sam imao sa Rouvanom gde mi nije govorio o svojim dečacima i pitao me za moje. Njihova ljubav prema njima dvojici je bezgranična“, otkrio je Grejndž.

U saopštenju porodice navedeno je da je Nejtan „preminuo okružen porodicom, crkvom i prijateljima“, ali nije poznato od kakve bolesti je bolovao.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar