Novi poraz crveno-belih u večitom derbiju je rastužio bivšu NBA zvezdu.

Plejmejker Crvene zvezde Šabaz Nejpir nije bio zadovoljan svojom igrom u večitom derbiju protiv Partizana u kome su crno-beli savladali sa 98:87.

Amerikanac je postigao 23 poena, ali je ponovo imao loše šutersko veče.

PROČITAJTE JOŠ

„Bili smo tu. Napravili smo dobru seriju, približili se. Teško je, promašivali smo šuteve. Posebno individualno, trenutno se osećam us*ano. Pokušavam da pomognem timu, ali moram da saznam zašto tako loše šutiram. Moraću to da rešim“, rekao je Nejpir, pa dodao:

„Za mene, ovo je novi tim. Agresivan sam kada ne moram to da budem. Pokušavam da proniknem u ritam ekipe, nove ekcije, novi tim, novi treneri. Trenutno mi ide loše, dajem sve od sebe, ne promašujem namerno. Ako ne pogađam, pokušavam da proigram saigrače. Radim na tome, saznaću zašto je to tako.“

Uporedio je rad dva trenera Duška Ivanovića i Janisa Sferopulosa.

„Najveća razlika je u tome što Sferopulos daje varnicu svakoj akciji. I Duško je to radio, ali sa Janisom je drugačije. Svaki igrač je važan ovom timu i to je razlika. To je nešto što nam je rekao prvog dana kada je došao ovde.“

Za kraj je poručio da će njegova ekipa pronaći rešenje da se izbavi iz ovako loše situacije.

„Nismo želeli da izgubimo. Ali, moramo da naučim kako da budem efektivniji za ovaj tim. Moramo da budemo bolji u ofanzivnim i defanzivnim rotacijama. Teško je, ali svi se bore za ovaj tim. Saznaćemo zašto je to tako. Svako od nas mora da radi jako. Sr*nje je. Svi smo je**no popi**eli“, zaključio je Nejpir.

BONUS VIDEO Denver na krilima Jokića demolirao Oklahomu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar