I dalje se oseća bol zbog ispadanja Srbije u osmini finala Evrobasketa.

Nemanja Nedović se povredio tokom Evrobasketa, otišao na u Madrid terapije usred EP i oduševio sve željom da se vrati i pomogne.

Kako je rekao, mogao je da bude spreman za samu završnicu turnira u Berlinu, za polufinale, ali…

PROČITAJTE JOŠ

„Da nisam otišao, izludeo bih u Pragu. Da sedim po hotelu i idem u Berlin bezveze… Ovako sam se odmah setio tog tretmana. Rečeno mi je da bih mogao da igram polufinale, da sam hteo da forsiram. Nažalost… Ali dobro, idemo dalje“, rekao je Nedović.

Nije krio koliko im je svima teško palo što su ostali bez borbe za medalje na Evropskom prvenstvu koje je osvojila Španija u Berlinu.

Napravio je i paralelu sa EP 2015. godine i porazom od Litvanije.

„Psihički i emotivno ima umora. Mislim da je Evrobasket na sve uticao, emotivno nas je ispraznio. Bio sam deo tima i 2015. kad smo izgubili od Litvanije u polufinalu, ali nije bilo ovako. Vidim i po drugim igračima da nas je sve ovo pogodilo“.

Eksplozivni bek jedno je od najvećih pojačanja Crvene zvezde za predstojeću sezonu.

„Uradio sam plan oporavka dok je tim bio u Turskoj. Počinjem sa radom, mogao sam i pre, ali nije bilo potrebe da žurim dok ne saniram povredu. Ne treba mi mnogo, bio sam u trenažnom procesu sa reprezentacijom. Biću top za prvo kolo u ABA ligi“, kaže Nedović.

BONUS VIDEO Pešić je u Zvezdi za Nedovića imao posebnu „tajnu“ akciju

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar