Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Može se reći - konačno! Posle godina čekanja, problema sa povredama, Nemanja Nedović je dokazao zašto je kao mlađi dobio nadimak evropski Derik Rouz.

Nekadašnji bek Crvene zvezde je odigrao fenomenalnu partiju za Panatinaikos u Evroligi protiv ekipe Fenerbahčea.

PROČITAJTE JOŠ

Nedović je za nešto manje od 28 minuta na parketu ubacio 28 poena, od toga sedam trojki, a imao je i po tri skoka i asistencije.

Potencijalni reprezentativac Srbije je odigrao najbolji meč sezone u Evroligi, a bio je toliko agresivan i željan igre da je uspeo da upiše i dve blokade nad protivnicima.

„Osećam se sjajno, veoma sam srećan što sam pomogao timu da stigne do pobede. Mnogo nam je nedostajao Janis Papapetru, on je veliki deo naše ekipe. Morao sam da preuzmem, saigrači su uradili odličan posao, a mislim i da smo u odbrani bili fantastični. To je nešto na čemu smo radili i nisam iznenađen zbog toga“, istakao je Nedović.

Utakmicu koja je završena rezultatom 82:68 obeležilo je i isključenje trenera turske ekipe i selektora Srbije Igora Kokoškova.

Zbog toga se posle meča obratio njegov pomoćnik Erdem Džan, koji je apostrofirao ulogu Nedovića.

„Moram da odam priznanje Nedoviću, bio je veoma agresivan s loptom i pokazao je da je želeo da preuzme tu utakmicu“, istakao je Džan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar