Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Navijači Crvene zvezde dugo su priželjkivali pojačanje na centarskoj poziciji, došlo je samo do produžetka ugovora sa Maikom Cirbesom.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o ovom potezu.

PROČITAJTE JOŠ

Šuškalo se o tome da je Filip Petrušev želja, još nekoliko imena se provlačilo, ali je na kraju sve ostalo na istom.

„Nije tačno da centar u Crvenu zvezdu nije došao jer nismo imali pare, nego ga nije izabrao stručni štab, zato što je bio mali izbor na tržištu“, rekao je Čović u Jutarnjem programu RTS.

Zvezda kaska za top 8, ali Čović veruje da se klub može održati u borbi.

„Očekujemo da pobedimo. Na svakoj utakmici idemo na pobedu, pogotovo što Zvezda nije daleko na tabeli, mi smo trenutno 14. na tabeli, ali nismo daleko od osmog (tri pobede). To malo je obično mnogo… Ne možete u flašu od pet da sipate 30.000.000 litara. Pričam naravno o našem budžetu koji je manji od drugih. Na primer, sa Olimpijakosom smo uspeli, ali sa nekim drugima nismo“, rekao je Čović.

Zvezda u četvrtak u 19.00 čeka Monako.

„Večeras je Monako, ništa se neće desiti i ako izgubimo. Sutra će sijati Sunce ili padati kiša. Znam da mnogi komentarišu da, ako je Čoviću cilj samo osvajanje ABA lige, da to nije to. Svi koji to kažu ili misle, moraju da znaju da mi imamo ograničena finansijska sredstva. Kad bi bilo drugačije, odnosno da to bude 10.000.000 ili 15.000.000 evra i da to nije po sistemu ‘puštaj kišu’… Ovako, imaš ili nemaš. Mi imamo savršenu organizaciju, ali možda smo pogrešni ljudi“.

BONUS VIDEO Najbolji potezi utakmice između Zvezde i Milana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar