Foto: EPA/LARRY W. SMITH

NBA legende odabrali najbolje, glasanje i dalje u toku

Zvanični evropski NBA YouTube kanal objavio je glasanje za najbolji NBA tim svih vremena sastavljen od Evropljana, prema izboru legende San Antonio Sparsa i francuske reprezentacije Tonija Parkera, ali i centra litvanske reprezentacije Jonasa Valančijunasa.

PROČITAJTE JOŠ:

Parker je u prvu petorku uvrstio sebe, Dražena Petrovića, Janisa Adetokumba, Dirka Novickog i Pau Gasola.

Druga petorka prema njegovom mišljenju je: Luka Dončić, Toni Kukoč, Arvidas Sabonis, Nikola Jokić i Predrag Stojaković.

Valančijunas je imao nešto drugačiji odabir, a zanimljivo je da je potpuno izostavio Nikolu Jokića.

U prvu petorku prema njegovom mišljenju treba uvrstiti: Tonija Parkera, Dražena Petrovića, Tonija Kukoča, Pau Gasola i Arvidasa Sabonisa.

Za drugu petorku njegov izbor je pao na: Šarunasa Marčulionisa, Peđu Stojakovića, Janisa Adetokumba, Marka Gasola, Vlade Divca.

Podsećamo da od ponedeljka, 28. marta, navijači širom Evrope mogu da učestvuju u četvrtoj, završnoj kategoriji glasanja “NBA 75 Euro Vote” za najbolji prvi i drugi NBA evropski tim svih vremena u konkurenciji evropskih NBA legendi i sadašnjih košarkaša. Poklonici Lige mogu da glasaju tako što će posetiti NBA.com/Eurovote i pridružiti se konverzaciji na društvenim mrežama koristeći hashtag #NBA75Eurovote. Glasanje traje do srede, 6. aprila u 23:59, a rezultati će biti objavljeni u petak, 8. aprila.

BONUS VIDEO Nikola Jokić izludeo centra Čikago Bulsa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar