Foto: Promo

NBA ohrabruje navijače iz celog sveta da pokažu uzbuđenje zbog početka nove sezone dresom omiljene ekipe NBA lige.

Dok se igrači Bruklin Netsa, Golden Stejt Voriorsa, LA Lejkersa i LA Klipersa pripremaju za otvaranje sezone 2020/21, u utorak 22. decembra, NBA ohrabruje navijače širom sveta da pokažu uzbuđenje za novu sezonu svojim omiljenim NBA dresom u okviru prvog ikada „Dana NBA dresa“ – globalne proslave navijača predstojeće NBA sezone.

Dres je postao bitan odevni komad u ormaru mnogih ljubitelja NBA lige, jer nudi vezu ne samo sa omiljenim timom i igračima, već i sa navijačima bez obzira da li se nalaze u istom gradu ili ma gde na svetu.

PROČITAJTE JOŠ

Želite priliku da budete predstavljeni na NBA.com ili timskim kanalima na društvenim mrežama? Evo šta treba da uradite 22. decembra:

  • Podelite na društvenim mrežama fotografiju sebe, svojih prijatelja ili porodice u NBA dresu;
  • Koristite haštag #NBAJerseyDay
  • Označite omiljene timove i igrače;

Takođe možete učestvovati u izazovima navijača @NBA na Instagram Reels i TikTok. Za izazov Instagram Reels objavite Reels na ličnom Instagram nalogu u kojem nosite NBA dres i koristite #NBAJerseyDay. Za NBA TikTok Hashtag Challenge, koristite hashtag #NBAIsBack i provedite nas kroz dan dok se pripremate za početak sezone dok nosite NBA dres.

Koliko će navijača iz celog sveta poneti dres broj 23 Lebrona Džejmsa dok Lejkersi započinju odbranu naslova protiv gradskih rivala? Koliko fanova Los Anđeles Klipersa će obući dres Kavaija Lenarda s broj 2? Šta tek reći za dres broj 30 Stefa Karija i navijače Voriorsa? Mnogo fanova će poneti dres bivšeg „ratnika“ Kevina Durenta koji će nastupiti posle 18 meseci odsustva u novom dresu broj 7 za Netse?

Foto: Tanjug/AP/Ashley Landis

Bez obzira na to da li se odlučite za dres superzvezde, talentovanog rukija ili NBA legende iz „Hardwood Classicsa“, budete jedinstveni sa personalizovanim dresom ili proslaviti omiljeni grad novim modelima iz „Nike City Edition“ 2020/21, postoji puno mogućnosti da izrazite svoju privrženost na #NBAJerseyDay.

Zato narednog utorka iskoristite priliku da novu sezonu proslavite sa svim NBA navijačima noseći boje svojih omiljenih igrača i timova s ponosom u okviru inauguralnog #NBAJerseyDay.

Dan NBA dresova poklopiće se sa Kia NBA prvim utakmicama u sezoni 2020/21, kada će Bruklin Netsi ugostiti Golden Stejt Voriorse, a branioci NBA titule Los Anđeles Lejkersi igrati protiv gradskog rivala Klipersa.

Detaljne informacije čekaju vas na linku – OVDE.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar