Ana Montana
Foto: Screenshot Instagram Ana Montana

Lamelo Bol, as Šarlot Hornetsa, pokazao je da mu ne cvetaju ruže samo na profesionalnom, već i na privatnom planu. Ipak, detalji iz njegove intime otkriveni su sasvim slučajno.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaš Šarlota je uspeo da zavede 13 godina stariju Anu Montanu (Analisija Čaves puno ime), jedna od mnogih Instagram zvezdi, a njihova veza je potpuno slučajno raskrinkana.

Ona je i sama često dolazila na utakmice Šarlota, dugo se pričalo da se nalazi u vezi sa igračem, ali nikada nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju niti su se pojavljivali zajedno.

Ipak, sve je izašlo na svetlo dana kada je onda objavila jednu fotografiju na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju iz naselja u kome živi Bol, a nakon toga više nije imala potrebu za skrivanjem.

Lamelo tvrdi da i dalje nije potrošio ni dolar od svog NBA ugovora, a kada je kupio dijamantske navlake za zube od pola miliona dolara tvrdio je da to nije novac koji dobija za igranje košarke. To je navelo da se istraži šta još radi i utvrđeno je da neretko iznajmljuje svoj Rols Rojs.

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare