Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Uz podršku navijača, košarkaši Partizana odradili su poslednji trening u Beogradu pred završni turnir Kupa Radivoja Koraća.

Crno-beli će od četvrtka uveče biti u Nišu. „Gde god ti da igraš tu su tvoji ‘grobari'“, bila je poruka navijača Partizana na kraju treninga uz skandiranje „Kup je naš“.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaši Partizana će u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati u petak od 21 čas sa ekipom zemunskog Borca.

„Kup je veoma specifilčno takmičenje koje iziskuje da se svaki protivnik maksimalno poštuje. Tako ćemo i pristupiti utakmici protiv ekipe Borca. Napravili smo analizu njihove igre i naravno da želimo da se plasiramo u polufinale. To je jedini cilj, uradili smo dobar sakuting kao što uvek rade moji pomoćnici, pripremili smo igrače za tu utakmicu i nadamo se da ćemo mi biti ti koji će u subotu igrati polufinale“, istakao je trener Željko Obradović.

Kapiten Rade Zagorac je pred četvrtfinale Kupa Koraća rekao da je lepo kada neka ekipa koja nije u najvišem rangu izbori plasman na završni turnir.

„Drago mi je što je to Borac iz Zemuna koji je potpuno zasluženo došao do završnog turnira. Oni imaju respektabilnu ekipu, sa dobrim trenerom Sinišom Matićem, sa igračima koji su ranije igrali na visokom nivou i sa dosta mladih igrača. Bez ikakvog potcenjivanja pristupamo tom meču. Nadamo se da ćemo ga ozbiljnim pristupom i energijom od samog starta rešiti u našu korist“, poručio je Zagorac.

KUP RADIVOJA KORAĆA

Četvrtak:

C. zvezda – Radnički KG 18

Mega – Zlatibor 21

Petak:

FMP – Borac Čačak 18

Partizan – Borac Zemun 21

Polufinale, subota:

C. zvezda/Radnički KG – Mega/Zlatibor

FMP/Borac Čačak – Partizan/Borac Zemun

Finale, nedelja 21

BONUS VIDEO Kakav je Željko Obradović u kancelariji i zašto mu nema ravnog u odnosu s igračima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar