Foto: Instagram/realberniceburgos

Godine im ne smetaju.

Džejlen Braun je skinuo sa trona Nikolu Jokića, bar kada je u pitanju vlasništvo najvećeg ugovora na svetu jer je sa Bostonom ozvaničio petogodišnju saradnju tešku 304 miliona dolara.

Nakon potpisivanja, privatni život NBA zvezde ponovo je došao u centar pažnje, odnosno njegova veza sa 43-godišnjom Instagram manekenkom Bernis Burgos.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je razlika u godinama ogromna, Braun uživa sa Bernis. Krajem prošle godine viđeni su zajedno, ali svoju vezu očigledno dobro kriju i ne pričaju o tome.

Zanimljivo je da ona ima ćerku koja je nekoliko meseci starija od Džejlena. Ešli Mari Burgos ima 27 godina, a tu je i 16-godišnja Saraj. Ešli joj je podarila unuku 2018. godine, pa je Bernis postala baka sa 38 godina.

„Nisam bila previše srećna što sam postala baka. Mislila sam da moja ćerka nije spremna za bebu“, bila je sasvim iskrena Bernis, koja je postala majka sa 16 godina.

Bernis očigledno ne smeta što je u vezi sa 16 godina mlađim košarkašem. Oseća se kao devojčica i uživaju zajedno.

Džejlen Braun je stigao u NBA 2016. Izabran je kao treći pik Seltiksa i iz sezone u sezonu bio je sve bolji i važniji deo tima iz Bostona.

Prošla sezona bila mu je najbolja po bodovima. Postizao je 26,6 poena po utakmici uz sedam skokova i 3,5 asistencija. Ukupno, 26-godišnji bek je prosečno beležio 18 poena i nešto više od pet skokova po utakmici u karijeri.

BONUS VIDEO Nikola Jokić o Darku Rajakoviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar