Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Luka Mitrović, krilni centar Crvene zvezde, izrazio je zadovoljstvo zbog nastupa svojih sigrača i osvojenog trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

Crveno-beli su slavili protiv večitog rivala 85:68, i po osmi put u klupskoj istoriji osvojili trofej najboljeg tima u Kupu.

PROČITAJTE JOŠ...

Mitrović je na početku istakao da je pobeda nad Partizanom došla nakon dosta teškog rada:

„Rezultatski svakako lakše nego što smo očekivali. Ali za to smo morali dobro da se namučimo, ne dođe to samo od sebe. Odigrali smo fenomenalan meč od prvog minuta, kontrolisali u potpunosti utakmicu, rezultat, nismo dali Partizanu da nas ugrozi ozbiljnije, od prve četvrtine. Presrećan sam zbog načina na koji smo odigrali, ko god da je bio na parketu znao je šta bi trebalo da radi, šta mu je uloga, svih 12 igrača je uradilo odličan posao“, rekao je Mitrović.

Upitan da prokomentariše kakav je osećaj podići prvi trofej po povratku među crveno-bele, nekadašnji kapiten tima sa Malog Kalemegdana je rekao:

„Prelep je osećaj, koliko je prošlo od poslednjeg, pet godina? Dobar zalet za ono što nas dalje očekuje, još mnogo posla je pred nama. Tek nas prave stvari čekaju, a ovo će nam dati dobar vetar u leđa.“

Za kraj, otkrio je i šta je prelomilo utakmicu:

„Pridržavali smo se principa u odbrani, koje smo dogovorili pre utakmice. Bekovi su odradili sjajan posao, bekovi su odradili sjajan posao, zaista sjajna partija, možda i jedna od boljih naših ove sezone“, zaključio je Mitrović, koji je meč završio sa četiri poena.

BONUS VIDEO Transparent Zvezdinih navijača za Željka Obradovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar