Još jedan talenat u Zvezdi, potpisao Mišić

Košarka 22. Jun. 202012:44 > 12:51
Share:
Pavle Mišić Foto: KK Crvena zvezda

Reprezentativac Srbije i dosadašnji košarkaš OKK Junior iz Niša, Pavle Mišić, poptisao je danas višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je klub.

PROČITAJTE JOŠ

Mišić je visok 209 centimetara, igra na poziciji krila, rođen je 5. oktobra 2005. godine i član je reprezentacije Srbije za igrače do 15 godina.

“Ovo je velika čast za moju porodicu i mene, ne potpisuje se za Crvenu zvezdu svaki dan. Ali ovim ništa nije gotovo, nego je tek početak! Očekuje me veliki posao, mnogo rada, treninga, mnogo dokazivanja. Uzor i neko na koga se ugledam na terenu i van njega jeste Nikola Mirotić, sjajan čovek i veliki igrač”, rekao je Mišić posle potpisivanja ugovora.

Mišić nije skrivao radost što je zvanično postao član crveno-bele porodice.

“Sada se radujem svemu što dolazi u Crvenoj zvezdi, svakako će mi biti lakše i zbog toga što većinu momaka koji igraju, ili koji su poput mene stigli u klub prethodnih dana, znam i iz reprezentacije. Sada je pred nama veliki posao, zajednički treninzi, utakmice. Mnogo sam srećan zbog današnjeg dana, ali i svestan da je ispred mene dug put i sada je sve na meni”, zaključio je Mišić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Your comment