Foto: Printscreen Youtube

Dragan Milosavljević, košarkaš Mege kaže da je njegov tim podbacio da odgovori na čvrstinu Partizana i čestitao je protivniku na pobedi.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je u četvrtak uveče izjednačio u polufinalnoj seriji Superlige Srbije u košarci na 1:1, pobedom u hali „Ranko Žeravica“ 81:77.

Mega je tokom prvog poluvremena u završnici prve četvrtine imala čak 15 poena prednosti, ali su crno-beli to istopili već do poluvremena i u finišu rešili napet meč.

„Ušli smo dobro u meč, stvarno smo uradili sve kako smo se dogovorili. Međutim, kad je Partizan počeo da igra agresivnije, izbacili su nas iz naših napada i kretnji, iz našeg ritma. Na to su imali dosta ofanzivnih skokova i mislim da su to stvari koje su presudile. Glavom smo kasnije u meču bili drugačije nego kako smo igrali u prvom poluvremenu“, rekao je Milosavljević posle meča.

On je svom timu doprineo sa 12 poena iz četiri trojke, a pogađao je uglavnom u trenucima kada je Mega pokušavala da sustigne prednost rivala.

U hali su, uprkos tome što mere borbe protiv koronavirusa to načelno ne dozvoljavaju, bili okupljeni i navijači Partizana.

„Ostaje nam da vidimo greške i da odgovorimo na čvrstinu Partizana i pre svega na tim nekim radnim zadacima oko zagrađivanja. Čestitao bih Partizanu, nosili su ih sigurno i navijači pomogli, nama je ovo pred njima prva utakmica ove sezone“, dodao je Milosavljević.

Treća i odlučujuća utakmica između Partizana i Mege igra se petog juna, a domaćin će opet biti ekipa „ružičastih“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar