Nikola Jokić
Nikola Jokić; Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski)

Trener Golden Stejta fasciniran onim što Srbin radi u najjačoj ligi sveta

Dejan Milojević, srpski trener koji radi u Golden Stejtu, prokomentarisao je uspehe Nikole Jokića u najjačoj ligi sveta.

Milojević je tokom ranije faze karijere radio sa Nikolom Jokićem i smatra se kao jedan od ključnih ljudi za njegov razvoj i „lansiranje“ u NBA.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski centar ove sezone ima skoro tripl-dabl u proseku, prvi je u trci za treću uzastopnu MVP nagradu, a iz meča u meč ne prestaje da oduševljava gledaoce.

„U kontaktu smo. Stvarno ne znam dokle on može da igra sve bolje. Uvek pomislim kako ne može bolje i da bi bilo lepo da ponovi prethodnu sezonu, ali on pomera granice. Samo neka bude zdrav i oboriće još mnogo rekorda. Želim mu da osvoji titulu, a mislim da će to i uraditi. To je ono što izdvaja igrače ovde. Oni sa trofejima ipak imaju malo veću težinu“, rekao je Milojević za „RTS“.

Denver je sa Jokićem ove sezone možda i najbolji ikad. Nagetsi su trenutno prvi na Zapadu sa skorom 30-13 i imaju najviše šansi da regularni deo završe na mestu koje će im doneti prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Što se Milojevičevog Golden Stejta tiče, on je trenutno na skoru 21-22 i ne igra ni približno ubedljivo kao prošle sezone kada je osvojena titula.

BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar