Dejan Milojević je na fantastičan način ispraćen iz Mega Bemaksa, uz revijalnu utakmicu u sjajnoj atmosferi, koju su uveličali Nikola Jokić i Novak Đoković. Uspešni stručnjak je za Nova.rs evocirao uspomene na osam godina provedenih u malom-velikom klubu, a pričao je i o nasledniku, odnosno budućnosti i odlasku u SAD.

„Nisam hteo da bude klasična revijalna utakmica, gde se šetaju po terenu, to je prilično dosadno. Naravno, nije mogla ni da bude takmičarska, jer su igrači nespremni posle korone. Probali smo da učinimo utakmicu što je moguće zanimljivijom“, rekao je Milojević za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Doskorašnji trener Mege osvrnuo se i na učinak sina Nikole, čiji je ulazak u igru bio posebno emotivan.

„Pokazao je veliku dozu hrabrosti, treba pogoditi kad uđeš tako i svi gledaju u tebe, i očekuju da postigneš koš. Dao je sedam poena za dva minuta“.

Nije preterano kada se kaže da gotovo niko nije doživeo takav ispraćaj. Sve same košarkške legende bile su na parketu ili uz teren, a spektakl su uveličali i Nikola Jokić i Novak Đoković.

„Znao sam pred dan ili dva da će Jokić doći. Svaka mu čast, hvala mu na tome. Nisam znao će Mokoka doći, baš me je obradovao, čuli smo se pre neki dan i nije mi rekao da će doći. Hvala im svima“.

Izdvojio je Milojević jedan trenutak kao poseban tokom osam godina na klupi Mege.

„Najbitniji je bio kada smo se plasirali u ABA ligu. Od jednog KLS kluba smo postali abaligaš i sve se promenilo. To je najvažniji momenat u mojoj trenerskoj karijeri. Osvojili smo i Kup, još jedna stvar na koju sam ponosan“, naglasio je Dejan Milojević za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare