Foto: Printscreen Instagram / Beauty studio Mikka

Svadba o kojoj se priča danima.

Svadba košarkašice Ane Dabović i vaterpoliste Ilije Mustura izazvala je veliku pažnju medija.

PROČITAJTE JOŠ

Veselje kao iz bajke i dobro raspoloženje brojnih zvanica među kojima je prednjačila mladina sestra Milica obeležile su svadbu koja je organizovana u Herceg Novom.

O detaljima je nakon svadbe pričala i Milica Danbović.

„Ne treznim se, pošto nisam pila iako sam rekla da hoću. Mnogo sam ponosna na svoju sestru i na Iliju, on nam je zet. Sve je proteklo prelepo. Ja sam prvi put prisustvovala i jednom devojačkom. Tom kupovinom mlade sam bila oduševljena, oborili su me sa nogu kako je sve to proteklo. Crkva, slavlje, restoran i ljudi. Bilo je oko 12 košarkašica prisutno, dosta prijatelja i i rodbine. Saša Matić je pevao i puno mi je srce. Sada smo na plaži i odmaramo. Shvatila sam da nema ništa lepše od ljubavi“, rekla je košarkašica u jednoj emisiji.

Ana Dabović i njen suprug Ilija Mustur ispoštovali su neke od običaja među kojima je i kupovina mlade, a Milica Dabović je rekla da je Ana kupljena za dosta para.

„Nisam je ja prodavala, to je tajna. Moram ti priznati da nije bilo malo para. Mnogo Ana košta, a da sam ja u pitanju to bi sigurno bilo drugačije“,rekla je košarkašica.

Podsetimo, bračmi par se upoznao 2019. godine u Monpeljeu, gde oboje nastupaju za lokalne klubove. Ilija je Anu zaprosio u novembru prošle godine na obali mora u Francuskoj.

BONUS VIDEO Top 10 Ronaldovih kola

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare