Proslavljeni srpski košarkaš Mile Ilić prokomentarisao je u emisiji "Dribling" pobedu Srbije nad Finskom.

Srbija je slavila u trećem kolu grupe D na Evrobasketu sa 100:70, a Nikola Jokić je bio jedan od šestorice sa dvocifrenim učinkom u timu Svetislava Pešića.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo njega su navijači Finske probali da isprovociraju transparentom na kom je pisalo: „Nikola ko?“.

Somborac je počeo meč dominantno i sakupio je devet poena, sedam skokova i četiri asistencije tokom prvog poluvremena.

Do kraja je sakupio „tek“ 13 poena, 14 skokova i imao je sedam asistencija, jer je „popustio gas“, a šansu je dobio Dušan Ristić.

Taj i takav početak meča i centra Denver Nagetsa i čitavog tima Srbije presudio je kasnijeg pobednika, a Ilić nam je otkrio neke od detalja razgovora sa MVP-jem NBA lige.

Foto: Nova.rs

„Koliko poznajem Nikolu, mislim da to njega nije uopšte dotaklo, nego je to jednostavno njegov način kako počinje utakmicu. U razgovoru jednom koji sam imao sa njim, njemu je stalo da maksimalno skoncentrisano i borbeno uđe u utakmicu, da bi sebe uveo u igru i postigao tu neku ‘radnu temperaturu’, što bi rekli. Ti transparenti njega ne dotiču i preveliki je igrač da bi to njega izbacilo iz igre“, rekao je Ilić u emisiji „Dribling“.

Srbija sledeći meč igra u utorak uveče od 21 sat protiv Izraela i bori se za prvo mesto u grupi D.

Sportska kladionica Meridian je za Evropsko prvenstvo u košarci spremila najveće kvote – ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i dobićete 1.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA!

.

BONUS VIDEO: Mile Ilić analizira ubedljivu pobedu protiv Finske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram