Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nije mogao Partizan da se nosi sa svim izostancima

Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizan, oglasio se povodom optužbi iz Grčke oko toga što crno-beli nisu pustili Janisa Papapetrua da igra za svoju reprezentaciju.

Prvi čovek saveza Grčke Dimos Dikudis je naknadno saopštio da je Košarkaški savez Grčke podneo zvaničnu žalbu i FIBA i Košarkaškom savezu Srbije protiv Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je pustio srpske igrače da pomognu reprezentaciji, ali je zato Papapetru ostao uskraćen. Tu odluku je Ostoja objasnio preko Tviter naloga.

„Samo povrede su nas sprečile da pustimo i reprezentativce drugih zemalja. U Pireju smo igrali sa minimalnim brojem igrača, a poraz će boleti manje ako Srbija ode na SP“, napisao je Ostoja Mijailović.

Predsednik Partizana je u isto vreme čestitao srbiji na pobedi protiv Velike Britanije u kvalifikacionom prozoru za Svetsko prvenstvo naredne godine.

Važno je napomenuti i da je Grčka na svom teren deklasirana od Letonije sa 20 razlike, dok je i Partizan osakaćen povredama u četvrtak u Evroligi ubedljivo poražen od Olimpijakosa.

BONUS VIDEO Luda završnica poluvremena i neverovatan pas Vukčevića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar