Đoko Pavićević; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Mihailo Pavićević, trener košarkaša Mornara iz Bara kaže da je ABA liga po njegovom mišljenju već završena.

Mornar je jedan od najboljih timova u ABA ligi ove sezone, ali je promenljiva forma uzela danak, a poraz od FMP-a u 24. kolu regionalnog takmičenja mu je dodatno poremetio planove.

PROČITAJTE JOŠ:

Briljirao je u ponedeljak u Železniku Filip Čović koji je ubacio 26 poena i podelio osam asistencija, uključujući i prelomnu za koš Radoša Šešlije i 94:92 na kraju.

Barani sada imaju skor od 17 pobeda i šest poraza, ali imaju dve utakmice više od Crvene zvezde (18-3) i Budućnosti (18-3), a tri meča više od Cedevite (16-4), dok je prvoplasirana Igokea na skoru od 19 pobeda i četiri poraza.

„Pre svega želim da čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. Mi u prvom poluvremenu nismo postojali. Dozvoliti protivniku da postigne 60 poena je ispod svakog nivoa. Vratili smo se u drugo poluvreme postavom koja je dala sve od sebe, ali nisu momci imali nikakvu pomoć sa klupe i to je možda i prevagnulo. Promašen je šut za pobedu i još jednom kažem čestitam ekipi FMP-a. Ovim je, što se nas tiče, prvenstvo završeno, što se tiče neke borbe za plej-of. Do kraja ćemo razigravati mlade igrače i to je to“, rekao je Pavićević.

Podsetimo, Mornar je do pre mesec dana bio jedan od favorita za samu završnicu takmičenja, ali su onda izostanci važnih košarkaša prouzrokovali pad forme i pet pobeda uz 11 poraza.

Mornar do kraja igra sa dva direktna rivala za plasman u plej-of, pošto se sastaje sa Cedevitom i Igokeom, 11. odnosno 17. aprila.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar