Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaški reprezentativci Srbije doputovali su u Tbilisi gde će odigrati dva poslednja meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Ekipa Igora Kokoškova je u utorak uveče stigla u glavni grad Gruzije, a u sredu pre podne odradila je dva treninga kako bi se privikla na vremensku razliku i uslove u dvorani „Tbilisi sport palas“.

PROČITAJTE JOŠ

Na raspolaganju selektoru Kokoškovu nalazi se 14 igrača: Miroslav Raduljica, Aleksa Avramović, Nikola Rebić, Boriša Simanić, Nemanja Dangubić, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Dragan Apić, Filip Petrušev, Marko Luković, Luka Ašćerić, Dalibor Ilić, Marko Radovanović i Nemanja Nenadić.

U Beogradu je ostao Stefan Đorđević, a Marko Gudurić i Vasilije Micić trebalo bi da se priključe timu za nedeljni meč protiv Švajcarske.

Srbija prvi meč igra u petak od 16 časova protiv Gruzije, a dva dana kasnije „orlovi“ će od 13 časova igrati protiv Švajcarske.

Gruzija posle četiri odigrana kola u kvalifikacionoj grupi E drži prvo mesto sa osam bodova, Srbija je druga sa šest, a Finska i Švajcarska imaju po pet bodova na trećem i četvrtom mestu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar