Foto: Printscreen Youtube / Euroleague

Srpski košarkaš Vasilije Micić dobio je priznanje za najkorisnijeg igrača Evrolige u tekućoj sezoni i to je doživeo vrlo emotivno.

Plejmejker Anadolu Efesa se sprema za završnicu elitnog takmičenja sa svojim klubom i u sredu nije ni slutio kakvo mu iznenađenje Evroliga sprema.

PROČITAJTE JOŠ:

Došao je na sastanak namenjen brifingu za zdravstvene protokole na finalnom turniru, a pre nego što je priča o tim protokolima počela, Vasi i ostalim okupljenim igračima puštena je video poruka.

Na njoj je Micićeva sestra Nina objavila radosnu vest svom bratu.

„Ćao Vaso, verujem da si iznenađen što me vidiš, ali želela sam da napravim video i saopštim ti da si MVP Evrolige, a ja sam najponosnija sestra“, počela je Nina svoju poruku.

Micić je ove sezone u proseku ubacivao 16,1 poen, imao je 56,4 posto šuta iz igre za dva poena, 35,3 posto za tri poena i 2,6 skokova plus pet asistencija.

„Znam da nas majka sada gleda i da se smeje. Znaš koliko sam ponosna svaki dan, danas možda malo više. Koliko su ljudi koji te vole ponosni na tebe. Svi znamo koliko si truda uložio, odricanja, koliko smo svi pokušali najbolje što smo mogli da budemo uz tebe. Žao mi je što nisam danas tu, ali jedva čekam da te vidim, zagrlim i srećno do finala. Živeli, ljubim te“, rekla je Nina. Miciću je čestitao i njegov otac.

„Za sve što si dosad uradio u košarci, ovo ti je nagrada“, poručio je Dragan Micić.

Da ceremonija nije gotova, pokazao je i prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu, koji je Miciću doneo poseban paket sa figurom „2020/2021 MVP“.

„Kao što sam rekao, iskreno nisam očekivao. Znao sam da su spominjali moje ime uz Mirotića, ali sam stvarno mislio da će on osvojiti nagradu… Hvala vam“, rekao je Micić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar