Foto: AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denver Nagetsa su možda završili NBA sezonu, ali njihova uprava tek treba da počne da radi aktivno.

Majkl Meloun, trener Denver Nagetsa kaže da klubu predstoji najvažnija predsezona mnogo godina unazad, a Kalvin But, jedan od glavnih operativaca i rekatora tima u Denveru kaže da će roster za sledeću sezonu izvesno biti izmenjen.

PROČITAJTE JOŠ:

Uz povratke Džamala Mareja i Majkl Porter Džuniora, tu je i verovatno supermaks ugovor za Nikolu Jokića, ali će im svakako biti potrebna podrška da bi bili pretendenti za šampionski prsten.

Ovako to nisu, ni sa čudesnim partijama Jokića, pa je i trener Majkl Meloun na završnoj konferenciji, u danima posle poraza od Golden Stejta, najavio da će promena biti.

„Prozori ne ostaju otvoreni zauvek. Mi moramo da iskoristimo to što imamo posebnog igrača kakav je Nikola Jokić“, dodavši da on i uprava moraju da okruže Srbina igračima koji će učiniti ekipu šampionskom.

Trener Nagetsa objasnio je i šta to Jokić mora da promeni u narednoj sezoni.

„Mora da još više podigne svoj glas, da bude još glasovitiji. Mislim da je spreman i to bi bilo neophodno. Verujem da može da bude veliki lider. Raditi pravu stvar svakog dana je teško, a Nikola to radi. Ovo je tvoj tim, podigni glas, pozovi ljude na odgovornost“, kaže Meloun.

Podsećamo, Nagetsi su celu sezonu igrali bez Mareja koji je lani povredio koleno i veći deo sezone su proveli bez Majkl Porter Džuniora, koji je imao operaciju leđa.

Oslabljeni nisu mogli dalje od prvog kola plej-ofa gde su poraženi u pet mečeva od Golden Stejt Voriorsa.

BONUS VIDEO: Najbolji potezi sa meča Denver Nagets – Golden Stejt Voriors

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar