povrede košarkaša partizana mega dangubić pejdž mika
Foto: Printscreen Twitter

Košarkaš Partizana Markus Pejdž povredio se u poslednjem minutu treće četvrtine utakmice sa Megom, a ubrzo posle njega i Nemanja Dangubić.

Dve ekipe sastaju se u polufinalu košarkaške Superlige Srbije, a Partizan je u horor sezoni, na njenom kraju ostao bez trojice igrača na jednom meču.

PROČITAJTE JOŠ:

Najpre se u prvom poluvremenu povredio Erik Mika posle duela sa Draganom Milosavljevićem.

On je Milosavljevića preuzeo iz pika i Dragan mu je nogom udario u nogu i povredio Miki skočni zglob posle čega se igrač Partizana nije vratio na parket.

Zatim je u poslednjem minutu treće četvrtine nastradalo i rame Markusa Pejdža. Amerikanac je pokušavao da odigra odbranu i izvede blokadu u trku na Karlu Matkoviću.

Umesto rampe, pao je na rame i on, poput Mike ostao na parketu sa bolnom grimasom na licu. Na kraju se u četvrtoj četvrtini povredio i Dangubić.

Njemu je pri doskoku oštećen skočni zglob, kada je pokušao da uhvati loptu pod košem Mege. Da sve bude još gore po crno-bele, oni su sve vreme jurili Megu i pokušavali da stignu njenu prednost u majstorici polufinala domaćeg prvenstva.

Nisu uspeli, pa se Mega pobedom 82:68 plasirala u finale košarkaške Superlige Srbije. U prvom meču Mega je slavila 94:86, a u drugom je Partizan sa 81:77 sačuvao nadu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare