Foto: Mega/OKK Beograd/Dragana Stjepanovic

Četiri godine od potpisivanja prvog ugovora o sportsko-tehničkoj saradnji i nepune dve godine po produžetku ugovora, Mega i OKK Beograd su u prostorijama Sportskog centra "Radivoj Korać" ozvaničili nastavak saradnje.

Promovisan je i novi šef stručnog štaba koji će naredne sezone predvoditi „Klonfere“ Vule Avdalović, nekadašnji as Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore.

PROČITAJTE JOŠ

Mladi igrači Mege će nastaviti da stiču igračko iskustvo u dresu OKK Beograda, kao što su to činili prethodne četiri sezone.

Novi trener OKK Beograda Vule Avdalović je prethodnih pet sezona bio pomoćni trener u Megi, a prilikom potpisivanja ugovora je izneo svoja očekivanja za narednu sezonu

„Dolaskom na mesto šefa stručnog štaba OKK Beograda ukazano mi je veliko poverenje. Slavno ime ovog kluba i veliki broj mladih i talentovanih igrača koje ću voditi zahtevaju veliku odgovornost i posvećenost i zato sa ogromnim motivom prilazim ovom poslu. Ono što jedino mogu da obećam je veliki rad, svi zajedno ćemo uložiti mnogo energije i nadam se da će OKK Beograd u sezoni pred nama igrati lepu i kvalitetnu košarku“, istakao je Avdalović.

BONUS VIDEO Nikola Vučević o Zvezdi, Radonjiću, ABA ligi, navijanju u Srbiji i NBA

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar