Foto: Djordje Kostic

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović u superlativima je govorio o narednom rivalu crno-belih, ekipi Mege.

„Igramo utakmicu protiv protivnika koji je ove godine napravio dosta dobrih pobeda i nalazi se u vrhu tabele. Izgubili su praktično šansu za plej-of u poslednjem kolu“, rekao je Matović za klupski sajt.

Utakmica 23. kola ABA lige između ove dve ekipe na programu je u nedelju, 28. marta, a šef struke crno-belih smatra da njegove igrače očekuje izuzetno težak zadatak:

„To je tim koji je izuzetno talentovan, fantastično selektiran, fantastično trče, odlične su atlete. S druge strane, tim u kome se tačno zna ko šta radi, fantastično postavljena igra gde se tačno zna šta rade visoki igrači, šta rade spoljni igrači“, rekao je Matović.

PROČITAJTE JOŠ...

„U ovom momentu imaćemo težak zadatak da praktično pariramo, prvenstveno, njihovom trčanju s jedne strane, a s druge strane u nekim stvarima koje se tiču ofanzivnog skoka“, dodao je trener Partizana.

Partizan trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli sa skorom 8-13, dok Mega ima 14 pobeda i osam poraza.

„Posle utakmice sa Mornarom odmarali smo Mozlija, pošto je on do tada odradio samo jedan trening. Danas je nakon pauze odradio prvi trening, kao i Erik Mika. Rade Zagorac još uvek ne, mislim da ćemo tek neke informacije imati sledeće nedelje što se njega tiče“, naveo je Matović.

Partizan je prvu utakmicu dobio nakon velikog preokreta, pa će tim koji predvodi Vlada Jovanović imati poseban motiv da dokaže da može da igra protiv crno-belih:

„Biće ovo važna utakmica za nas. Oni su talentovan tim koji ima dobre igrače. Imaju jako dobre mlade igrače i moramo ih usporiti ukoliko želimo da pobedimo“, rekao je krilni centar Partizana Rašon Tomas.

Početak meča u hali „Ranko Žeravica“ zakazan je za podne.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar