Matijas Lesor/Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nastavak saradnje blizu.

Košarkaš Partizana, Matijas Lesor, u pregovorima je sa beogradskim klubom oko produžetka ugovora, tvrdi poznati italijanski novinar sajta „Basketinsajd“, Mateo Andreani.

Pročitajte još

On tvrdi da su pregovori u završnoj fazi. Francuz bi trebalo da dobije novi višegodišnji ugovor sa povećanjem plate. On ima ugovor sa „crno-belima“ do kraja sezone.

Lesor je u Partizan stigao u decembru 2021. godine, a pre toga je igrao za Makabi, Monako, Bajern, Unikahu, Crvenu zvezdu, Nanter i Šalon. Francuski košarkaš je briljirao ove sezone u dresu Partizana, koji se bori za plasman na Fajnal-for Evrolige. Lesor je drugi najkorisniji igrač elitnog takmičenja.

Partizan vodi 2:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige protiv Reala. Crno-belima je neophodna još jedna pobeda za plasman na F4 u Kaunasu, a naredni meč biće odigran za dva dana u Beogradu. Lesor će propustiti ovu utakmicu zbog kazne koju je izrekla Disciplinska komisija Evrolige zbog incidenata na drugom meču u Madridu protiv Reala.

BONUS VIDEO Najveća sramota evropske košarke: Tuča u Madridu, svi igrači isključeni, Jabusele davio i bacio na parket Egzuma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar