Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Marković kaže da je njegov tim uradio tek prvi korak na putu ka odbrani Kupa.

Zvezda je pobedila Radnički iz Kragujevca sa 103:59 i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća u niškom Čairu.

PROČITAJTE JOŠ:

Marković je sjajno otvorio meč svojim trojkama i završio ga sa 16 poena, a kasnije ga je na terenu poenterski odmenio Nikola Ivanović.

„Hteo bih da čestitam Radničkom na učešću na turniru. Prvi korak smo završili, predstoje još dva. Fokusirani smo na završetak ovog takmičenja. Spremićemo se za onog ko dođe, ali mi gledamo naše ciljeve, ono zbog čega smo mi došli. I to je to“, rekao je Marković posle meča.

Ivica Vukotić, trener Radničkog nije bio nezadovoljan rezultatom, uprkos velikoj razlici.

„Mi smo samim plasmanom na Kup drugu godinu zaredom ispunili cilj. Prošle godine smo takođe u četvrtfinalu izgubili od Zvezde. Tada je bilo 61 poen razlike. Sada smo pružili malo bolji otpor, posebno u drugom poluvremenu. Zadovoljan sam kao su momci igrali, jer znamo šta Zvezda predstavlja i igrači i u svakom pogledu. Iskoristili smo ovaj meč za promociju, da vraćamo Radnički i Kragujevac na košarkašku mapu. Nije sramota izgubiti od Zvezde ovakvom razlikom. Okrećemo se obavezama u KLS, nadam se da se vidimo ponovo sledeće godine“, rekao je Vukotić.

Podsećamo, Zvezda je lani osvojila „Žućkovu levicu“ u Kupu, a ove godine u polufinalu igra protiv boljeg iz okršaja Mege i Zlatibora. Polufinale je u subotu od 21 sat.

BONUS VIDEO: Aleksandra Crvendakić posle Srbija – Australija i plasmana na Svetsko prvenstvo za košarkašice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar