Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Olimpiju iz Milana u meču koji je obeležio sukob Marka Gudurića i Kajla Hajnsa.

Na kraju meča završenog 71:60 u Italiji, Hajns je na sredini terena prišao Guduriću i krenuo da ga gura.

PROČITAJTE JOŠ

Nije dugo prošlo pre nego su se priključili i svi ostali igrači na terenu, pa je od mirne utakmice na kraju ispala tuča.

Kada se tenzija malo smirila, Đorđević je zagrlio kolegu sa klupe Olimpije Etorea Mesinu, a o njemu je govorio i Hajns u svom saopštenju.

Prenosimo ga u celosti.

„Za sve fanove Fenera koji mi pišu privatne poruke. Košarka je igra. Mogu da prihvatim rezultat ili poraz, mogu da prihvatim da me rival nadigra i da ima svoje veče. Ali ono što ne mogu da prihvatim je nepoštovanje prema saigračima i trenerima koje se sa namerom pokazuje.

Gudurić je sjajan igrač i imao je sjajan meč. Ali ono što je rekao na kraju našem treneru, bilo je nepotrebno. Potrudio sam se da shvati da neću dozvoliti da se to dogodi.

Moji odgovori se možda neće videti kao korektni, ali ja sam čovek poštovanja i uvek ću braniti moje ljude, kada smo bili u Istanbulu ranije ove sezone i kada smo pobedili sa velikom razlikom, niko u našem timu nije pokazivao nepoštovanje. Igrali smo i otišli.

Poraz je poraz, igra je igra, ali nepoštovanje nije nešto što ću dozvoliti da prođe. Uživajte u ostatku sezone u Evroligi.“

BONUS VIDEO Navijači Crvene zvezde vređali Sašu Obradovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar