FC Barcelona vs Real Madrid Foto:REUTERS/Ints Kalnins

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja u jednom intervjuu dotakao se planova za budućnost, konkretnije, pričao je o narednoj sezoni.

Prema informacijama iz Španije, Hezonja je više puta odbijao ponude Real Madrida, za koji trenutno nastupa, pa je i dalje neizvesno s kim će postpisati ugovor.

,,Ne znam šta bih rekao na to, jer trenutno ispred te dileme stoji veliki znak pitanja. Videćemo šta će biti na leto, gde sam i šta sam. Sada je o tome bespredmetno razgovarati. Nemam pojma da li ću u NBA. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi moja karijera mogla da se razvija i kako se neka priča razvija u vezi sa mnom, ali sada nije tako“, rekao je Hezonja u intervjuu za „Jutarnji list“.

PROČITAJTE JOŠ:

Tek će da razmišlja o ponudama i donosi odluke.

„Nemam pojma i moram da kažem da me ni ne zanima ko šta priča, šta se događa, jer mi je sve to negde okolo. Na jedno uho uđe, na drugo izađe. Nastojim da maksimalno kontrolišem razmišljanja, odluke o tome gde želim, šta želim, za koliko želim.“

Sa Realom napada trofeje u španskom prvenstvu i Evroligi.

,,Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone, na trofeje koje napadamo. I možda je i dobro da sam u toj poziciji, jer ne dozvoljavam da mi ništa ne utiče na igru, niti bih dozvolio da takve stvari utiču na mene. Na kraju dana, lepe su to brige.“

Ranije se pominjalo da je Partizan zainteresovan za Hezonju, ali u priči je i Panatinaikos. Pre nekoliko dana je i Aco Petrović savetovao crno-belima da bi trebalo da pokušaju da dovedu Hezonju naredne sezone. Mala je verovatnoća da će se Hrvat vratiti u NBA, ali sve je i dalje otvoreno.

Nije tajna da bi i veliki broj „grobara“ voleo da vidi Hezonju u dresu Partizana.

Hezonja će već u četvrtak odmeriti snage sa Panatinaikosom od 20.35 časova u Madridu u okviru 27. kola Evrolige.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar