Marko Marinović
Foto: STARSPORT

"Budućnost je veliki favorit, ali mi moramo probati da se izvučemo", rekao je trener Borca Marko Marinović uoči duela protiv Budućnosti u okviru ABA lige koji je na programu u ponedeljak.

PROČITAJTE JOŠ

„Suvišno je pričati o Budućnosti. To je jedna od ekipa koja će se boriti za prvo mesto u ABA ligi. Sastavljena je od vrhunskih igrača, a vodi je odličan trener. Nalazi se u odličnom ritmu, tako da je pred nama težak zadatak“, rekao je Marinović.

Čačani i dalje imaju problema sa povredama.

„Sa igračima koji su na raspolaganju potrudičemo se da pružimo svoj maksimum. Istina, imali smo dovoljno vremena za pripremu, ali konstantno imamo problem manjka igrača. To je maler koji nas prati cele sezone. Od 12 seniora koji su u timu, nije se desilo da svi budu na raspolaganju. Teško je napraviti normalan košarkaški trening u takvoj situaciji, pa smo primorani da improvizujemo”, rekao je trener Borca .

Marinović kaže da je podrška sa tribina od velikog značaja za domaću ekipu.

„Mislim da nije potrebna veća pozivnica za navijače od činjenice da Budućnost dolazi u Čačak. Reč je o ekipi koja je prva u Evrokupu, a među četiri najbolje u ABA ligi. Nadam se da će sugrađani doći i pomoći nam“, zaključio je Marinović.

Uoči 13. kola ABA lige Borac ima skor 4/8, dok je Budućnost u vrhu sa devet pobeda i tri poraza.

Utakmica Borac – Budućnost igra se u ponedeljak od 18 časova.

BONUS VIDEO Efes – Zvezda i najzanimljiviji momenti meča

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar