Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Plejmejker Šarlot Hornetsa Lamelo Bol i bek San Antonio Sparsa Dižonte Marej postali su učesnici među rezervistima na Ol-staru.

Skup najvećih zvezda NBA lige se za vikend do 20. februara u Klivlendu, a Bol i Marej su „upali“ među igrače umesto Kevina Durenta i Drejmonda Grina.

PROČITAJTE JOŠ:

Džejson Tejtum iz Boston Seltiksa će da bude prekomandovan među startere istočne konferencije, gde je Durent inicijalno bio kapiten.

Grin je odmah objavio da će se povući, nedugo pošto je objavljen spisak za Ol-star, nešto kasnije to je uradio i krilni igrač Bruklin Netsa.

Durent je povređen, pa će veoma talentovani Bol i Marej dobiti svoju šansu odlukom Adama Silvera, komesara NBA lige.

Uzdanica kluba Majkla Džordana, Bol je bio ruki godine u sezoni 2020/2021 i dobio je poziv za Ol-star u drugoj sezoni u ligi. Prosečno ima 19,6 poena, 7,5 asistencija i 7,1 skok uz 1,5 ukradenih lopti po meču.

Marej igra svoju petu sezonu u NBA ligi i ima najbolje brojke sa 19,6 poena, 9,2 asistencije i 8,4 skoka u Sparsima. Ima i 2,06 ukradenih lopti po čemu je lider najjače lige.

Podsećamo, na ovogodišnjem Ol-staru učestvuje i najbolji košarkaš planete Nikola Jokić, koji će biti među starterima zapadne konferencije.

BONUS VIDEO: Akcija košarkaša Crvene zvezde i koš Ognjena Kuzmića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar