Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković, prokomentarisao je na TV "Nova S" potez Adidasa, koji je plasirao patike "Jugoplastika"

Legendarni trener je bio važan deo velike istorije splitskog kluba, imaće privilegiju da bude jedan od 150 vlasnika patika „Jugoplastika“, što je svojevrsni omaž uspesima čuvene jugoslovenske ekipe.

PROČITAJTE JOŠ

Bilo je oprečnih komentara o reklami Adidasa, hrvatski mediji su preneli izjavu Dina Rađe, kome se nije svideo momenat sa ćevapima i ajvarom, kada je u glavnoj ulozi bio Paško Tomić.

Ipak, Boža Maljković je reklami doneo novu dimenziju.

„On dolazi svaki mesec da jede pljeskavicu, neću da kažem u kom restoranu. Onda konobari i šef sale ne mogu da veruju… Ko zna kako je to preneto, Paško je bio dijabetičar, on je bio sjajan lik, otac mu je bio nastavnik fiskulture. Oni su napravili veliki šou i bila je velika potražnja za tim patikama, videćemo kako će to da se razvija, to je sad stvar marketinga. Ovo je istinsko poštovanje koje će verovatno da donese mnogo novca. Znam koliko me je ljudi zvalo, ja te patike nisam tražio. Pročitao sam da je nemoguće dobiti ih. Devojka koja se zove Marina, zvala me je jednog dana i rekla „dobar dan, ja sam predstavnik Adidasa“. I ja te patike imam zahvaljujući Marini“, rekao je Maljković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar