Foto: youtube.com/dalmacijadanas live

Majkl Džordan uživa u odmoru na Jadranskom moru, doputovao je u Split, a njegov privatni avion sleteo je u Tivat.

PROČITAJTE JOŠ

Privatni avion najboljeg košarkaša svih vremena sleteo je u Tivat, a Džordan se na jednu luksuznu jahtu ukrcao u Splitu.

Plan je da krstari Jadranom i potom iz Tivta krene dalje, u Hrvatskoj nije promakao brojnim turistima, od kojih su distancu napravili telohranitelji.

Slobodna Dalmacija piše da je Džordan po dolasku u Split prešao na veoma luksuznu jahtu O’Para.

Radi se o jahti iz 2020. godine, koja je duga 95 metara i ima šest paluba, a nedeljni najam košta čak milion evra.

Inače, zbog tajminga dolaska propala je prilika da Novak Đoković upozna idola kog još nije video uživo.

Novak je pre nekoliko dana otputovao iz Crne Gore na US Open i da je znao da će do Džordanovog dolaska doći, možda bi i produžio odmor.

Svojevremeno je propustio priliku da upozna Džordana, a uz Pita Samprasa i Alberta Tombu, Majkl upotpunjava trio velikana koje je želeo oduvek da upozna.

Sa Tombom i Samprasom, želja se ostvarila.

“Tombu sam upoznao, nekoliko puta je bio u Srbiji, razvili smo prijateljski odnos. Nisam nikad skijao sa njim, a to mi je velika želja. A Džordan? Pa, on je bio u Monte Karlu gde ja živim već deset godina i sećam se imao sam pauzu između dva treninga. Moja žena je otišla da se prošeta gradom i meni zvoni telefon. Mislim, to je bilo pre nego što smo postali roditelji, dok smo još imali mogućnost da se malo odmorimo. Stavio sam telefon da nema zvona i legao da malo odmorim. Kada vidim nešto svetli, vibrira. Rekoh, ko me zove?! Ona me zove! Pet propuštenih poziva! Ja se javim, sećam se tog trenutka kao da je juče bilo”, rekao je jednom prilikom Novak.

Jelena ga je zvala da se upozna sa velikanom košarke.

“Ne znam šta mi je bilo i ja kažem: Ne mogu, imam trening popodne i moram da odmaram. Majke mi, spustio sam slušalicu i razmišljao. Naravno, posle deset minuta preznojavanja sam se pokupio i otišao, ali njega više nije bilo. I to je taj trenutak, ali nema veze. Imaćemo priliku da se negde upoznamo, znam da je strastveni golfer”, govorio je Novak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar