Foto: Printscreen Youtube

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun saglasio se sa svojim glavnim igračem Nikolom Jokićem koji je rekao da Nagetsi meč protiv Sakramento Kingsa nisu izgubili u poslednjem napadu.

Jokić je, posle tesnog poraza pogotkom Badija Hilda 124:122 u produžetku, rekao da je Denver poražen u trećoj četvrtini kada je Sakramento prestigao tim iz Kolorada.

PROČITAJTE JOŠ:

Tu četvrtinu je i Meloun ocenio kao prelomnu, a izgubljena lopta Jokića i koš Hilda sa zvukom sirene su kasnije bili samo posledica.

„Mislim da je bilo ok. Prva utakmica, težak poraz. U prvom poluvremenu nam je odbrana bila prilično dobra. Izgubili smo utakmicu u trećoj četvrtini. Nadigrali su nas sa 36:24 i šutirali 63 posto u toj deonici. Odlučujući faktor za naš uspeh su skokovi. Uvek je bio i siguran sam da će uvek biti. Nadskakali su nas za osam i imali su 17 ofanzivnih skokova i 27 poena u tranziciji. Imali smo šanse da pobedimo, nekoliko skupih grešaka i izgubljenih lopti. Mislim da nije manjak „, rekao je Meloun posle utakmice.

Finalista zapada NBA lige je tako izgubio na otvaranju nove sezone, a na pitanje o ofanzivnim faulovima Denvera u nekim od poslednjih napada, Meloun kaže da te situacije mora ponovo da pogleda.

„Da budem iskren, nisam pogledao usporene snimke. I na Džamalovom poslednjem faulu na prodoru, kao i Nikolin faul u bloku, moram to da pogledam. Hoću da pogledam i taj poslednji napad, probali smo da ubacimo loptu iz auta za Nikolu, izgledalo je kao da je bilo kontakta, ali su sudije imale bolji pregled, ali se nikad ne svede na jedan potez. Izgubili smo ovo u trećoj četvrtini. Izašli smo nemarno i bez entuzijazma, nismo branili nikoga, a njima treba pružiti zasluge. Napadali su i pobedili“, istakao je trener Denvera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar