Foto: EPA-EFE/NUCCIO DINUZZO

Klubovi NBA lige se u narednom periodu vraćaju treninzima, ali razvoj situacije nije povoljan za sve.

Ekipa Dalas Meveriksa još nije odredila datum za povratak timskim treninzima, a igračima je dozvoljeno da rade po sopstvenom programu, ako im je to uopšte moguće.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od njih nije više u SAD. I to najvažniji.

Luka Dončić je pre zatvaranja granica i aerodroma uspeo da se vrati u Sloveniju, odakle je nedavno govorio i za naš portal.

„Znao sam da je to najbolja odluka u tom trenutku i nisam pogrešio. U Dalasu nemam uslove za trening kakve ima kod kuće. Dobro je za mene i fizički i psihički što vreme bez košarke provodim u Sloveniji“, rekao je Dončić.

Ukoliko bi želeo da trenira sa svojom ekipom Dončić bi morao da se odluči za nesvakidašnju avanturu, što su apostrofirali i američki mediji.

„Luka je uradio mnogo neverovatnih stvari, ali kada bi se automobilom vozio od Slovenije do Dalasa, to bi bila najčudesnija stvar od svih“, navela je Keli Kaplan.

Vlasnik Dalasa Mark Kjuban je nedavno rekao da za svoje igrače želi tretman kakav imaju stanovnici Bele kuće.

„Samo ćemo pokušati da kopiramo sve od njih, u pravom momentu. Koliko znam, oni testiraju svoje najbolje ljude svakog dana, imaju pristup najboljoj nauci, najboljim informacijama, ima smisla da ih iskopiram“, naveo je Kjuban.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar