Foto: Tanjug / AP Photo/Tony Gutierrez

Košarkaš Dalas Maveriksa Luka Dončić kaže da mora da poboljša stanje svojih fizikalija, jer se oseća sporo na terenu.

Dončić je odgovorio na kritike Redžija Milera, čuvenog šutera Indijane Pejsers, koji se u nekoliko navrata osvrtao na Dončićevu fizički spremu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Meni se čini, kad gledam Luku, da je najteži što je do sada bio. Znam da je imao dugu godinu sa Olimpijskim igrama, ali izgleda kao da se vuče po terenu, kao da zapravo ne trči“, rekao je Miler na TNT.

Dončić je imao 28 poena, šest skokova i devet asistencija u porazu Dalasa od Netsa, a sredinom novembra je propustio tri meča zbog povrede zgloba.

„Imate ključeve ‘kraljevstva’ ako ste Dončić, zar ne? On je superstar, ali bi mogao da bude još bolji i biće još bolji. Međutim, po mom mišljenju mora da smrša. Stvarno mora. I mora bolje da igra u odbrani“, konstatovao je Miler.

Čak je i spiker Kevin Harlan rekao da Luka deluje „malo teže“ onako odokativno. Dončić je odgovorio na Milerove procene posle meča.

„Mislim da je to moja stvar, ljudi će pričati o tome, da ili ne. Ali znam da moram bolje. Imao sam dugo leto, a onda sam se malo opustio. Igrao sam na Olimpijskim igrama, onda sam uzeo tri nedelje odmora i opustio sam se. Možda i previše, pa samo moram da se vratim na pravi put“, konstatovao je Dončić.

BONUS VIDEO: Kontra i polaganje Stefana Markovića u dresu Zvezde

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar