Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Niko mu nije ravan

Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige u decembru prošle godine, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Zadar je u decembru odigrao pet mečeva u ABA ligi i to protiv Cedevita Olimpije, Borca, FMP-a, Partizana i Budućnosti. U tom periodu, pomalo neočekivano, Zadar je upisao tri pobede i dva poraza, a pred njim je pao čak i Partizan.

PROČITAJTE JOŠ:

Božić je u decembru u regionalnom takmičenju prosečno postizao 20 poena i imao je 8,2 skoka i sedam asistencija po utakmici.

„Velika mi je čast što sam izabran za MVP-ja u konkurenciji velikog broja košarkaša koji igraju Evroligu. Moji saigrači, treneri i divni navijači su ti koji mi daju neophodnu motivaciju i snagu da nastavim sa dobrim igrama“, rekao je Božić, prenosi zvanični sajt ABA lige.

Zadar je u decembru pobedio FMP, Cedevita Olimpiju i Partizan, a poražen je od Borca i Budućnosti.

„Pobede protiv velikih klubova predstavlja uvek veliko zadovoljstvo. Velika je čast i igrati protiv tih timova u atmosferi u kojoj se posebno osećate. Međutim, nema ništa lepše nego obradovati navijače i osvojiti bodove na mečevima protiv velikih imena“, dodao je košarkaš Zadra.

Božić je ove sezone imao i tripl-dabl učinke, a na putu je da ponovo bude MVP lige, kao prošle godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar