Foto: Nova.rs

Komad papira kao suvo zlato.

Kup „Radivoja Koraća u Nišu“ izazvao je pravu pomamu među navijačima, a za mečeve se traži karta više. Danima unazad su bili rasprodati svi kompleti za ceo turnir, a nešto malo karata za prva dva četvrfinalna dana su otipli pre početka prvog meča u sredu.

PROČITAJTE JOŠ

Prvog dana su Partizan i Mega savladali svoje rivale, a svi već pričaju o večitom derbiju u polufinalu.. Košarkaši Crvene zvezde pre toga treba da savladaju Borac u četvrtak od 18.00 u meču u kojem su apsolutni favoriti, a posle njih će na teren i ekipe FMP-a i Metalca koje će se boriti da izađu na crtu Megi u drugom polufinalu.

Iako karata više nema, potražnja je velika, pa se pojednici snalaze kod tapkaroša.

Za drugi dan četvrtfinala su karte kod njih prodavane za 1500 dinara za dve utakmice, dok su na blagajnama koštale 700 dok ih je još bilo.

Foto: Nova.rs

Najveći broj ljudi pokušava da nađe karte za petak kada se očekuje spektakl i okršaj večitih, a tek poneko nudi da proda ceo komplet i to za neverovatnih 7.000.

Iako su već dva meča odigrana u sredu, očigledno je potražnja ogromna, pa takaroši pokušavaju dobro da profitiraju na prodaji karata.

Jasno je da većinu zanima očekivani derbi Zvezde i Partizana i nakon toga meč finala u subotu, pa će oni koji nisu na vreme obezbedili dragoceni komad papira morati da plaćaju po paprenim cenama ono malo što se na ulici može naći.

BONUS VIDEO Grobari pevaju himnu i atmosfera na početku meča

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar