Foto: Instagram/MAlu Travejo

Privukla pažnju.

Denver Nagetsi i ove sezone figuriraju kao glavni kandidati za titulu i briljiraju na svom terenu. Denver ne zna za poraz pred domaćim navijačima i imaju skor od 9:0.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, Jokić i društvo u poslednje vreme na domaćim utakmicama imaju neobičan izazov. Taj problem se nalazi pored parketa. Atraktivna influenserka i pevačica po imenu Malu Treveho stalno dolazi na utakmice u Denveru. Neki košarkaši Nagetsa su već bacili oko na nju, a mnogi već sumnjaju u Redžija Džeksona.

„Sada razumem zašto je Redži Džekson večeras napunio protivnički koš“, komentar je jedne od fotografija ove devojke na društvenim mrežama.

Malu se svim silama trudi da privuče pažnju na sebe. Uvek je atraktivno obučena, a te večeri je odlučila da pokaže grudi.

View this post on Instagram

A post shared by Lulú𓂀🍒 (@malutrevejo)

Naravno, nije moglo bez fotografija. Malu je sve objavila na Instagramu, gde je veoma popularna i prati je 11,6 miliona ljudi.

View this post on Instagram

A post shared by Lulú𓂀🍒 (@malutrevejo)

Ova influenserka uvek rado ističe svoje obline. Grudi i zadnjica su u prvom planu i hiljade komentara na fotografije zbog onoga što ova 21-godišnjakinja radi.

Denver za sada donosi sreću Nagetsima. Uglavnom su pobede tu kada je pored terena, ali mnogi igrači je već gledaju previše i to bi moglo da utiče na igru.

Definitivno nikome nije važno kada vidi Malu u gledalištu, a i ona je veoma provokativna i izvesno je da ima određeni flert.

BONUS VIDEO Željko Obradović pred meč Partizan – Armani

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar