Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Los Anđeles Lejkersi nadigrali su Milvoki sa 113:106 uz efikasnu partiju Lebrona Džejmsa, strelca 34 poena.

PROČITAJTE JOŠ

„Kralj“ je uz to imao šest skokova i osam asistencija, morao je da provede 38 minuta na parketu, dok je Janis Adetokumbo ostao na 25 poena uz 12 skokova i tri asistencije.

Džejms je ubacio šest trojki iz 10 pokušaja, Koldvel Poup je došao do 23 poena, a Lejkersi su u trećem periodu igre preuzeli potpunu kontrolu i nisu dozvolili Baksima da dođu do egala.

Prišao je Milvoki samo jednom na 102:100, ali je tim iz Los Anđelesa presudio serijom u završnici meča, za 12. pobedu u 16 mečeva i lidersko mesto Zapada.

Sa druge strane, Milvoki je treći tim Istoka, iako ima daleko skromnijih 9-6, iza Filadelfije i Bostona koji ima dva meča manje. Ujedno, ovaj meč poslužio je Lejkersima da izjednače rekord sezone sa trojkama, sa 19 iz 37 šuteva.

Stef Kari nije mogao sam protiv Niksa, nije bilo dovoljno njegovih 30 poena, Njujork je imao više raspoloženih igrača, Baret je ubacio 28 poena, Robinson 18, Rendl 16 uz čak 17 skokova.

Stigao je umor Voriorse, posle pobeda nad Lejkersima i Sparsima, nisu imali snage da naprave nešto ozbiljniji niz, Niksi su zato vezali treću pobedu, posle Bostona i Orlanda.

Mičel se sa 36 poena, sedam skokova i pet asistencija razigrao protiv Pelikana za nastavak dominacije Jute, Džezeri su drugi put uzastopno pobedili Nju Orleans, iako su bili rasploženi Ingram (23 poena) i Vilijamson (27 poena).

Juta je računala i na Konlija (20 poena), Klarksona (19) i Bogdanovića (16), a naredni izazov Džezera biće Voriorsi, kao lepa prilika da vežu čak osmu pobedu.

Foto: flashscore.com
Foto: flashscore.com

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar