LA Lejkers, Minesota Timbervulvs
LA Lejkers, Minesota Timbervulvs; Foto: Tanjug/ AP Photo/Sam Morris)

Obično NBA predsezona ne može da da nijedan pravi odgovor, ali po pravilu otvara mnoga pitanja koja treba rešiti.

Upravo to su na svom primeru doživeli i Los Anđeles Lejkersi koji će morati nešto da promene nakon i trećeg poraza u predsezoni. Ovog puta je Minesota slavila sa 114:99, a Lejkersi su bili daleko od igre koja se od njih očekuje.

PROČITAJTE JOŠ

Očekivano su Lejkersi igrali bez svih najvećih zvezdi (Džejms, Dejvis, Šruder, Beverli, Vestbruk), ali ono što su pokazali projektovani rezervisti i epizodisti ne izgleda ohrabrujuće. Za napad na prsten će i ostali igrači morati da daju pravi doprinos. Jedino Tomas Brajant stigao do 18 poena (5/8 iz igre) uz sedam skokova, dok je Kol Svider upisao 17.

Teško da ovi porazi previše brinu tim iz Kalifornije, ali će morati da se razmisli da li je ovom timu potrebno sveže krvi za napad na pehar. U Minesoti su Dianđelo Rasel , Džejlen Novel i Entoni Edvards ubacili po 13 poena, dok su još Najt (11) i Garza (10) bili dvocifreni.

Orlando je naneo i drugi poraz San Antoniju sa 102:99, a sjajan meč odigrao je Vendel Karter Junior. Upisao je 20 poena uz 10 skokova i tri asistencije, sa odličnim procentom iz igre (8/13). Najveću podršku imao je u Francu Vagneru koji je dodao 12, dok je Mo Vagner dodao 10.

Sparse je predvodio Dag Mekdermot sa 14 poena.


NBA predsezona, 7. oktobar

Bruklin – Majami 80:109

San Antonio – Orlando 99:102

LA Lejkers – Minesota 99:114

BONUS VIDEO Jokić: Želim da budem Tim Dankan Denver Nagetsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar