Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Zek Ledej je proglašen za najboljeg igrača 18. kola Evrokupa nakon sjajne partije u pobedi Partizana na gostovanju Trentu od 79:63.

PROČITAJTE JOŠ

Ledej je zablistao u Partizanovoj pobedi i postigao je 20 poena uz šut 5/9 za dva, 2/3 za tri poena i slobodnim bacanjima 4 /4. Ledej je imao i 13 skokova, dve asistencije, dve ukradene lopte i pet iznuđenih faulova za ukupan indeks korinosti 30.

Time je ujedno izjednačio i sovj lični rekor po broju indeksnih poena u Evrokupu

Endru Endruz iz Burse je takođe imao indeks 30, ali je njegov tim pretrpeo poraz kod kuće sa 86:89 od Budućnosti. Endruz je imao 26 poena, šest skokova, tri asistencije, tri ukradene lopte i devet iznuđenih faulova.

Utakmicu možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Zapažene partije imali su još Aleks Peres iz Turk Telekoma (indeks 29), Vil Kamings iz Metropolitana, Kerem Kanter u dresu Slaska i Džejmi Pradila iz Valensije ( vi indeks 26).

Ledej i Endrjuz će igrati jedan protiv drugog u osmini finala Evrokupa kada se u Beogradu budu sreli Partizan i Bursa.

BONUS VIDEO  Trijumf Partizana za kraj Evrokupa, najbolji momenti duela sa Trentom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare