Foto: PA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Posle debakla u prethodnoj sezoni, Los Anđeles Lejkersi su odlučili da ove godine naprave ekipu prepunu zvezda, kako bi ponovo vratili titulu.

Jedan od igrača koji bi trebalo da doprinese tom cilju je Karmelo Entoni koji je u Lejkerse došao na nagovor svog „klasića“ LEbrona Džejmsa.

Njih dvojica su iste godine draftovani i to kao prvi i treći pik, a uprkos brojnim spekulacijama i pokušajima, putevi im se do sada nisu ukrstili.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, ogromno poštovanje koje su imali jedan za drugog i prijateljstvo koje du godinama gajili, konačno je dovelo do toga da zaigraju u istom timu.

„Godinama smo se smejali, zamišljajući kako bi izgledalo da zaigramo zajedno“, rekao je Entoni na svojoj prvoj konferenciji kao igrača Lejkersa.

On je otkrio kako je došlo do saradnje

„Bron mi je prišao nedavno i rekao da je sad pravo vreme za to i da moramo da učinimo sve da se to ostvari“, rekao je Karmelo.

Iako mnogi misle da su zakasnili, Entoni ima drugačije mišljenje.

„OSetio sam da je ovo najbolji trenutak za to. Većina bi rekla da smo trebali da to uradimo kad smo bili mlađi, ali smo išli različitim putevima i sad je sve leglo na svoje mesto kada smo prošli pun krug“.

Pored Karmela Entonija, Lejkesri su doveli i Rasela Vestbruka, a stigli su i Malik Monk, Kent Bejzmor, Trevor Ariza, Dvajt Hauard i Vejn Eliot.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar